Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ



Η Κ.Ο Περιστερίου του ΕΕΚ-Τροτσκιστές  καταγγέλει με τον  πιο κατηγορηματικό τρόπο τη στοχοποίηση της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου από την αστυνομία.

Το τελευταίο διάστημα σημειώνονται συνεχείς ενοχλήσεις των μελών της από την ασφάλεια Περιστερίου που «αναζητά» στοιχεία σε σχέση με το μισθωτήριο της Λέσχης, με τον κόσμο που δραστηριοποιείται σε αυτήν, με τις δραστηριότητές της, ενώ αφήνονται υπαινιγμοί για δήθεν φορολογικές και άλλου τύπου παραβάσεις.

Η στοχοποίησή της κάθε άλλο παρά τυχαία και μεμονωμένη είναι. Είναι ξεκάθαρο πως η δράση της Εργατικής Λέσχης όλο το προηγούμενο διάστημα ενάντια στα φαινόμενα της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας στη γειτονιά μας, ενάντια στις λευκές νύχτες και στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας είναι αγκάθι για όσους υποστηρίζουν τον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις των μνημονίων, οι επιταγές της ΕΕ και η πολιτική του κεφαλαίου.

Η “αριστερή” κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν έχει να δώσει τίποτα στο λαό πέρα άπο βάρβαρα μέτρα και άγρια καταστολή. Το χτύπημα στην εργατική λέσχη περιστερίου είναι χτύπημα σε όλους μας και θα μας βρουν απέναντί τους. Πρέπει εδώ και τώρα να παλέψουμε για το Ενιαίο Μέτωπο της εργατικής τάξης που θα τσακίσει τους φασίστες, τα αφεντικά και το κράτος, τους για να ανοίξει ο δρόμος για την εργατική εξουσία σαν μόνη η εναλλακτική λύση για να φύγουμε απο τον εφιάλτη των μνημονίων και του σάπιου συστήματος.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ
Κ.Ο ΙΛΙΟΥ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προβολή ταινίας στον Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο Ιλίου

ΙΛΙΟΝ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡ.ΚΙ.

ΙΛΙΟΝ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡ.ΚΙ. - 21 ΜΑΗ, 7 ΜΜ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΛΊΟΥ - Βασικός ομιλητής : επικεφαλής συνδυασμού σ. Δημήτρης Γεωργίου. Διοργάνωση : ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΛΙΟΥ 

Εκδήλωση του ΕΕΚ για τα 100 χρόνια απο την Οκτωβριανή Επανάσταση