Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Θέατρο-Εκδήλωση-Συναυλία Αλληλεγγύης στους εξεγερμένους εργάτες της Ουκρανίας στην κεντρική πλατεία

10 μμ LIVE με τους Θάνο Ανεστόπουλο και Fuga Perpetua 
9 μμ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με Σάββα Μιχαήλ (ΕΕΚ), Νίκο Τζιρή (ΟΕΝ)
8 μμ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από την ομάδα “Σημείο”
Εδώ και οχτώ μήνες οι εργάτες της Ανατολικής Ουκρανίας παλεύουν ενάντια στην ακροδεξιά και φασιστική κυβέρνηση που επέβαλαν σ' όλη τη χώρα οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Με εργατικά συμβούλια και ένοπλες πολιτοφυλακές ο λαός στο Σλαβιάνσκ και το Ντονέτσκ λένε όχι στη μετατροπή της Ουκρανίας και όλου του πρώην σοβιετικού χώρου σε αποικία των ιμπεριαλιστών της Δύσης, ιδρύοντας τις δικές του, λαϊκές δημοκρατίες.
Την ίδια στιγμή, όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα των τελευταίων Ευρωεκλογών σε όλη την Ευρώπη σηκώνει κεφάλι ο εθνικισμός και ο φασισμός. Στην Ελλάδα, η ναζιστική Χρυσή Αυγή και άλλες ακροδεξιές οργανώσεις ακολουθούν.
Μόνο η διεθνής και διεθνιστική επαναστατική δράση όλων των εργατών της Ευρώπης μπορεί να τσακίσει τους φασίστες, το χρεοκοπημένο καπιταλισμό που τους γεννά και το κράτος του που τους υποθάλπει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προβολή ταινίας στον Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο Ιλίου

ΙΛΙΟΝ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡ.ΚΙ.

ΙΛΙΟΝ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡ.ΚΙ. - 21 ΜΑΗ, 7 ΜΜ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΛΊΟΥ - Βασικός ομιλητής : επικεφαλής συνδυασμού σ. Δημήτρης Γεωργίου. Διοργάνωση : ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΛΙΟΥ 

Εκδήλωση του ΕΕΚ για τα 100 χρόνια απο την Οκτωβριανή Επανάσταση